Het hebben van een website is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid. Uw huidige en toekomstige relaties verwachten uw onderneming, onder meer via zoekmachines, gewoon te kunnen vinden. Een website is daarmee het digitale visitekaartje van uw organisatie.

Wij kunnen een website ontwerpen aan de hand van uw reeds bestaande website of huisstijl, maar kunnen in overleg met u ook een nieuw en fris ontwerp realiseren. Vindbaarheid, overzichtelijkheid en een professionele, eenduidige uitstraling staan daarbij voorop. De websites van Summit Web Services sluiten aan bij de wensen van onze klanten. Iedere site wordt strak vormgegeven, is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk qua opmaak en indeling, waarnaast tevens het up-to-date houden van uw website gemakkelijk wordt gemaakt.

Voor het webdesign heeft Summit Web Services een standaard werkwijze, uitgaande van uw wensen. Na inventarisatie daarvan presenteren wij u één of meerdere mogelijkheden. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we aan de slag met het goedgekeurde ontwerp.